Zoetermeer – Maandagmiddag 19 april kwam er een melding binnen van een persoon te water langs de Schuddebeursstraat in Zoetermeer.

De hulpdiensten werden omstreeks 14:50 uur gealarmeerd, meerdere brandweer-eenheden en de politie rukten met spoed uit. Er was een melding gemaakt dat er mogelijk iemand te water was geraakt nadat er een fiets werd aangetroffen langs het water.

Duikers van de brandweer hebben enige tijd in het water gezocht, maar er werd niets aangetroffen.

Na overleg is de zoekactie beëindigd en zijn de hulpdiensten retour gegaan.

 

Dit item is tot stand gekomen dankzij meerdere tips via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 010-2105003. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Zoetermeer.