Zoetermeer – Vrijdagmiddag 16 april werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een ongeval tussen een fietsster en een personenvoertuig op de kruising van de Europaweg en de Denemarkenlaan in Zoetermeer.

Omstreeks 14:50 uur kregen de hulpdiensten waaronder de politie de melding vanwege een ongeval. Ter plaatse bleek het te gaan om een aanrijding tussen een fietsster en een personenvoertuig. De fietsster wilde oversteken en is hierbij in botsing gekomen met het voertuig.

De fietsster had twee kinderen op de fiets ten tijde van het ongeval, deze mankeren gelukkig niets en konden met hun familie mee naar huis. De fietsster is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd om hier nader onderzocht te worden.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten