Zoetermeer – In de nacht van maandag op dinsdag 13 april werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een voertuigbrand aan de Willem van Cleeflaan in Zoetermeer.

Omstreeks 00:20 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd nadat er een personenauto in brand stond aan de Willem van Cleeflaan, de brandweer rukte met spoed uit. Toen de brandweer ter plaatse kwam waren er twee ontploffingen te horen.

Er stond een geparkeerde bestelbus in brand, twee naast de bus geparkeerde voertuigen liepen schade op. De brandweerlieden merkten op dat er gasflessen achterin het voertuig lagen. Na enige tijd had de brandweer het vuur onder controle. Uit onderzoek is gebleken dat het om lachgas-flessen zou gaan die achterin het voertuig lagen.

De politie doet onderzoek naar de herkomst van de flessen en de toedracht van de brand.

Foto’s: Spa-Media en Ingezonden

 

Bovenstaande foto is een Ingezonden foto