Zoetermeer – Zaterdagochtend 24 april is een kat, welke al drie uur in een boom aan de Ruimtebaan zat, uit de boom gered. 

De brandweer werd omstreeks 11:30 uur gealarmeerd door een buurtbewoner die zag dat een kat al ruim drie uur op een tak in een boom lag aan de Ruimtebaan, omdat het leek dat de kat was uitgeput belde de man de brandweer.

Met een hoogwerker kwam de brandweer ter plaatse waarna zij de kat gemakkelijk uit de boom kregen. Nadat de hoogwerker weer beneden was sprong de kat uit het bakkie en was weg. Helaas kon er geen dankjewel vanaf.

De kat raakte niet gewond door zijn avontuur.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten