Zoetermeer – Zaterdagochtend 24 april heeft er een aanrijding plaatsgevonden aan de Hugo de Grootlaan in Zoetermeer. 

Een fietser raakte zaterdagochtend gewond na een botsing met een personenauto op de kruising van de Hugo de Grootlaan met de Schansbaan, een ambulance en de politie kwamen ter plaatse. De fietser is behandeld door het ambulancepersoneel, na behandeling is de fietser voor verdere controle naar het ziekenhuis vervoerd.

Zowel de fiets als de personenauto raakten beschadigd door het ongeval. De exacte oorzaak is ons niet bekend. Het verkeer ondervond geen hinder vanwege het ongeval.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten