Zoetermeer – Zondagochtend 25 april vond er een aanrijding plaats tussen twee personenauto’s op de Afrikaweg in Zoetermeer. Beide voertuigen liepen forse schade op.

Omstreeks 11:00 uur kwamen twee personenauto’s met elkaar in botsing, dit gebeurde in de bocht van de Afrikaweg in de richting van de Amerikaweg. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse waarna alle inzittenden van beide personenauto’s werden nagekeken door het ambulancepersoneel. Gelukkig bleek vervoer naar het ziekenhuis niet nodig.

Beide voertuigen liepen forse schade op door het ongeval, de vangrail, welke al vaker is vervangen na een ongeval aldaar, bleef bij dit incident ongedeerd. Tijdens de inzet en afhandeling was het niet mogelijk vanaf de Afrikaweg richting de Amerikaweg te rijden. Ook het verkeer komend vanaf de Europaweg kon niet richting de Afrikaweg en moest omrijden. Omdat er vloeistoffen waren gelekt was de kruising langdurig afgesloten, het wegdek werd eerst grondig schoongemaakt.

Bergingsbedrijf Vreugdenhil heeft beide voertuigen meegenomen.