Zoetermeer – Zondag 9 mei heeft er een flinke aanrijding plaatsgevonden op de kruising van de Oostweg met de afrit van de rijksweg A12 in Zoetermeer. 

Omstreeks 11:50 uur kwamen twee personenauto’s met elkaar in botsing boven de A12 op de Oostweg, meerdere hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Er zijn meerdere personen behandeld door het ambulancepersoneel. Voor zover bekend hoefde niemand vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

Oorzaak van het ongeval is dat één van de twee personenauto’s door rood is gereden, waarna zij in botsing kwamen.

Beide voertuigen liepen zo’n forse schade op door het ongeval dat deze door een bergingsbedrijf zullen worden geborgen. Ook was de kruising Oostweg in de richting van de Australiëweg langere tijd gestremd. De weg was vanaf de Zuidweg afgesloten voor verkeer.

Firma Vermeulen Groep heeft het wegdek schoongemaakt waarna de weg weer wordt vrijgegeven.