Zoetermeer – Maandagavond 26 april werden de hulpdiensten gealarmeerd wegens een flinke gaslucht aan de Bessie Smithrode in Zoetermeer. 

Omstreeks 21:40 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een melding van een gaslucht aan de Bessie Smithrode, de brandweer kwam met meerdere eenheden ter plaatse. Ook een ambulance werd met spoed gealarmeerd.

Ter plaatse is er iemand nagekeken door het ambulancepersoneel, na behandeling is er één persoon naar het ziekenhuis vervoerd. De brandweerlieden hebben kort metingen verricht in de woning. Zij werden weer doorgestuurd naar een nieuwe gasluchtmelding elders in Zoetermeer.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten