Zoetermeer – Dinsdagmiddag 18 mei is er een oudere man te water geraakt langs het Van Doornenplantsoen in Zoetermeer. 

Omstreeks 15:15 uur kregen de hulpdiensten de melding persoon te water. Ter plaatse bleek het te gaan om een oudere man die in verwarde toestand  het water was ingelopen. Omstanders hebben de man snel uit het water gehaald en het ambulancepersoneel heeft zich over de man ontfermd.

Na behandeling werd hij vervoerd naar het ziekenhuis voor verdere controle.

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten