Zoetermeer – Woensdagavond 19 mei rukten de hulpdiensten met spoed uit nadat er een dame onwel was geworden in de auto aan de Australiëweg in Zoetermeer.

Omstreeks 20:35 uur werd een dame onwel in haar voertuig, waarop de personenauto langs de weg werd gezet bij een bushalte. Twee ambulances, politie en handhaving kwamen ter plaatse. Na behandeling is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Een rijstrook van de Australiëweg was afgesloten om een veilige werkruimte te creëren.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten