Moerkapelle – Woensdagavond 26 mei werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Rottedijk in Moerkapelle.

Omstreeks 20:00 uur is er brand ontstaan in een woning aan de Rottedijk, de brandweer van kazerne Oosterheem en Stadhart (Zoetermeer) zijn met spoed uitgerukt.

Een Agent reed over de N209 en zag hier rookwolken, hierop heeft deze een melding gedaan en is de brandweer met meerdere eenheden gaan rijden. Bij aankomst bleek het te gaan om afval/hout verbranding in een tuin aan de Rottedijk. De politiehelikopter die toevallig in de buurt was heeft even boven het incident gevlogen.

De brandweer heeft de brandjes geblust en is hierop retour kazerne gegaan.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten