Zoetermeer – Woensdagavond 26 mei werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een ongeval aan de Dunantstraat in Zoetermeer.

Omstreeks 21:50 uur kregen de hulpdiensten de melding ongeval wegvervoer met letsel, de politie was snel ter plaatse. Ter plaatse bleek het te gaan om een ongeval op de Van Leeuwenhoeklaan, het ongeval vond plaats tussen een maaltijdbezorger op een scooter en een personenauto.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van het Shell tankstation. De maaltijdbezorger reed op het fietspad tegen het verkeer in en is zo in botsing gekomen met de personenauto welke uit een uitrit kwam gereden.

De maaltijdbezorger is door het ambulancepersoneel en een toevallig passerende Rode Kruis vrijwilliger behandeld, en hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

 

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten