Zoetermeer – In een informatiebord in Buytenpark Zoetermeer is door de politie een kogelinslag aangetroffen, hierbij werd ook minstens één kogel gevonden. 

De politie deed woensdag 26 mei een vreemde vondst bij een informatiebord, er waren meerdere kogelgaten zichtbaar in het bord en er werd minstens één kogel aangetroffen. De gevonden kogel is veiliggesteld, waarna de politie onderzoek zal doen.

In een tweet door Wijkagenten Buytenwegh is te lezen dat de gemeente aangifte gaat doen van vernieling. Ook wordt er gevraagd of u wellicht informatie heeft over het incident.

Heeft u informatie ?

Neem dan contact op met de politie via 0900-8844, anoniem kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 08007000.

 

 

Wijkagenten Buytenwegh on Twitter: “Er zijn #kogelgaten aangetroffen in een #informatiebord op de #Buytenparklaan. Een kogel is aangetroffen en veiliggesteld. @gemZoetermeer doet aangifte van vernieling.Heeft u informatie?Bel 0900-8844 of anoniem 0800-7000 @M08007000 #politie #zoetermeer #buytenwegh #buytenpark pic.twitter.com/OBU6QjCyPz / Twitter”

Er zijn #kogelgaten aangetroffen in een #informatiebord op de #Buytenparklaan. Een kogel is aangetroffen en veiliggesteld. @gemZoetermeer doet aangifte van vernieling.Heeft u informatie?Bel 0900-8844 of anoniem 0800-7000 @M08007000 #politie #zoetermeer #buytenwegh #buytenpark pic.twitter.com/OBU6QjCyPz