Zoetermeer – Vrijdagavond 25 mei heeft er omstreeks 20.15 uur een ongeval plaatsgevonden op het Wallenpad in Zoetermeer.

Ter plaatse bleek het te gaan om een botsing tussen een scooterrijdster en een maaltijdbezorger. De scooterrijdster kwam door de botsing ten val. Bij beide bestuurders is een blaastest afgenomen. De resultaten hiervan zijn ons niet bekend. De fiets en de scooter raakten door het ongeval beschadigd.

De scooterrijdster is door het ambulancepersoneel nagekeken op verwondingen en vervoerd naar het ziekenhuis.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten