Zoetermeer – In de nacht van zaterdag op zondag 30 mei zijn de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een voertuigbrand aan het Weigeliapark in Zoetermeer.

Omstreeks 04:00 uur kregen de hulpdiensten waaronder brandweer en politie een melding van een voertuigbrand. Ter plaatse bleek het te gaan om een personenauto welke in brand stond. De brandweer heeft de brand snel kunnen blussen maar het voertuig is desondanks zwaar beschadigd geraakt.

Omstanders hebben een ontploffing gehoord, de politie zal vandaag een buurtonderzoek starten. Mocht u iets gezien of gehoord hebben rond dit tijdstip, dan kunt u contact opnemen met de politie. Er wordt ook gevraagd of er camerabeelden zijn van rond het tijdstip van de brand.

Heeft u informatie?

Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

 

Dit item is tot stand gekomen dankzij meerdere tips via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 010-2105003. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Zoetermeer.