Zoetermeer – Vrijdagavond 28 mei zijn de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval op de Leidsewallen in Zoetermeer.

Een bezorger op de fiets van Tako Mundo is ter hoogte van het Centrum voor kunst en cultuur achterop een auto gereden. Hierbij raakte de fietser ten val en is door een ambulance nagekeken, gelukkig hoefde er niemand vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

De auto en de fiets raakten door het ongeval beide licht beschadigd.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten