Zoetermeer – Dinsdagmiddag 1 juni heeft er een kop-staart aanrijding plaatsgevonden op de Oostweg ter hoogte van de Etam Groep in Zoetermeer. 

De hulpdiensten werden omstreeks 11:00 uur met spoed gealarmeerd voor een ongeval op de Oostweg, hier heeft een kop-staart aanrijding plaatsgevonden tussen vier voertuigen. Ook de brandweer kwam met spoed ter plaatse.

In het achterste voertuig zat nog een persoon, de brandweer heeft het voertuig gestabiliseerd waarna met behulp van de brandweerlieden de persoon uit het voertuig kon worden gehaald. Er zijn enkele personen behandeld door het ambulancepersoneel. Er hoefde niemand vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

De Oostweg is ten tijde van het incident vanaf de Franklinstraat richting de Etam groep afgesloten geweest voor verkeer. Bergingsbedrijf Vreugdenhil is ter plaatse gekomen en heeft het rode voertuig meegenomen.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten