Zoetermeer – Dinsdagmiddag 1 juni heeft er een kop-staart aanrijding plaatsgevonden op de Oostweg ter hoogte van de Etam Groep in Zoetermeer. 

De hulpdiensten werden omstreeks 11:00 uur met spoed gealarmeerd voor een ongeval op de Oostweg, hier heeft een kop-staart aanrijding plaatsgevonden tussen vier voertuigen. Ook de brandweer kwam met spoed ter plaatse.

In het achterste voertuig zat nog een persoon, de brandweer heeft het voertuig gestabiliseerd waarna met behulp van de brandweerlieden de persoon uit het voertuig kon worden gehaald. Er zijn enkele personen behandeld door het ambulancepersoneel. Er hoefde niemand vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

De Oostweg is ten tijde van het incident vanaf de Franklinstraat richting de Etam groep afgesloten geweest voor verkeer. Bergingsbedrijf Vreugdenhil is ter plaatse gekomen en heeft het rode voertuig meegenomen.