Zoetermeer – Woensdagavond 02 juni was er veel politie aanwezig op het strand van Noord Aa in Zoetermeer, dit naar aanleiding van een grimmige sfeer.

Enkele politie-eenheden kwamen naar het Noord-Aa nadat er een grimmige sfeer was ontstaan op het strand. Een tipgever laat aan de redactie weten dat er ongeveer een uur voordat de politie arriveerde een vechtpartij gaande was tussen twee grote groepen jongeren.

“Er gingen geruchten over dat er een mes gezien zou zijn bij de vechtpartij”, meldde een omstander. De politie heeft wel in enkele tassen gekeken, maar of er gezocht werd naar een mes is niet bekend. Een woordvoerder van de politie kon dit niet bevestigen.

Uiteindelijk is er één persoon aangehouden door de politie, de jongeman is meegenomen naar het politiebureau. Hij heeft een boete ontvangen, voor het overtreden van de Algemene Plaatselijke Verordening (APV).

 

Dit item is tot stand gekomen dankzij meerdere tips via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 010-2105003. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Zoetermeer.