Berkel en Rodenrijs / Zoetermeer – In de nacht van woensdag op donderdag 3 juni hield de politie twee Zoetermeerders aan na inbraak in een personenauto in Berkel en Rodenrijs. 

De twee verdachten, een 22-jarige en een 24-jarige woonachtig in Zoetermeer werden ontdekt toen zij ‘s nachts goederen meenamen uit een gestolen voertuig in Berkel en Rodenrijs. Het signalement van de verdachten en van het andere voertuig waar zij in wegreden werd  doorgegeven aan de politie.

Later werd het voertuig rijdend gespot op de Heijermanshove in Zoetermeer waarna agenten het voertuig een stopteken gaven. In het voertuig werden de goederen en een autosleutel van het gestolen voertuig aangetroffen.

De verdachten zijn verhoord door de recherche en zullen zich op een later moment moeten verantwoorden voor de rechter.

 

Beeld: Archief foto © Spa-Media

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten