Zoetermeer – Zaterdagavond 5 juni zijn er twee personen gewond geraakt na een steekincident nabij een skatebaan aan het Fonteinbos in Zoetermeer. 

Omstreeks 23:10 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een steekincident wat heeft plaatsgevonden nabij de skatebaan aan het Fonteinbos, ter plaatse zijn er twee personen behandeld aan verwondingen. Na behandeling zijn beide naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie heeft een plaats delict (PD) gemaakt en doet onderzoek naar het incident. Wat er aan het steekincident vooraf is gegaan is vooralsnog onbekend. De woordvoerder van de politie wilde niet veel vrijgeven en zoekt het morgen verder uit.

Voor zover bekend is er nog niemand aangehouden.

 

Update 01:00 uur:

Medewerkers van Forensische Opsporing (FO) zijn ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar het incident. Een gedeelte van het Fonteinbos is langere tijd afgesloten geweest vanwege het onderzoek.

Update 6 juni:

De politie heeft bekend gemaakt dat de  slachtoffers twee jongens zijn van 15 en 16 jaar oud. Er zijn in dezelfde nacht nog twee Zoetermeerders aangehouden, ook zij zijn 15 en 16 jaar. Lees hier heel het persbericht van de politie.