Zoetermeer – Zondagmiddag 6 juni kwamen twee fietssters met elkaar in botsing op het fietspad aan de Van Stolberglaan in Zoetermeer.

Omstreeks 16:20 uur kwamen twee dames op de fiets met elkaar in botsing op het fietspad aan de Van Stolberglaan.

De dames zijn behandeld door het ambulancepersoneel, maar gelukkig bleek vervoer naar het ziekenhuis niet nodig. Zij zijn opgehaald door hun ouders en zijn geadviseerd om, indien de klachten erger worden,  op eigen gelegenheid naar de huisartsenpost te gaan.

 

 

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten