Zoetermeer – Vrijdagmiddag 11 juni heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Javalaan in Zoetermeer.

De hulpdiensten waaronder ook de Lifeliner 1 uit Amsterdam werden omstreeks 16:05 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Javalaan. Ter plaatse troffen zij een ongeval aan tussen een personenvoertuig en een fietser. Het kindje wat op de fiets zat raakte hierbij gewond. De leden van de traumahelikopter hebben de leden van de ambulance ondersteund waarna het slachtoffertje zonder spoed naar het ziekenhuis is vervoerd. De leden van het traumateam zijn doorgevlogen naar een vervolg melding.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Tijdens het incident is halte Javalaan korte tijd afgesloten geweest.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten