Zoetermeer – Vrijdagmiddag 11 juni heeft er een kop-staart aanrijding plaatsgevonden op de Edisonstraat in Zoetermeer.

Omstreeks 17:05 uur kwam de melding binnen waarna de hulpdiensten waaronder de politie en ambulance zijn uitgerukt. Ook de brandweer is ter plaatse gevraagd om met hun hulpverleningsvoertuig en een tankautospuit te assisteren bij het ongeval.
Het betrof een ongeval tussen drie auto’s. Een van de slachtoffers is met behulp van de brandweer uit zijn auto gehaald waarna hij in de ambulance is nagekeken en zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd is. Ook de bestuurder van het achterste voertuig is nagekeken door het ambulancepersoneel.

De achterste twee voertuigen zijn door het ongeval flink beschadigd geraakt, het derde en tevens voorste voertuig liep lichte schade op.

Tijdens het ongeval is de Edisonstraat afgesloten geweest voor doorgaand verkeer.