Zoetermeer – Maandagavond 14 juni is er een verhoogde politie activiteit geweest in de wijk Oosterheem na een melding van een verdachte situatie. 

Omstreeks 22:15 uur kwamen meerdere politie eenheden ter plaatse in de wijk Oosterheem na een melding van een verdachte situatie met betrekking tot jongeren bij sportcomplex ‘De Oosterpoort’ aan het Zanzibarplein.

Ook de politiehelikopter kwam hierbij assisteren, zij hebben langere tijd boven de wijk gevlogen. Voor zover bekend zijn er door de politie drie aanhoudingen verricht. Twee van de aangehouden personen waren nog minderjarig.

Wat er exact is gebeurd is vooralsnog onduidelijk.

Dit item is tot stand gekomen dankzij meerdere tips via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Zoetermeer.

 

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de balk te klikken.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten