Zoetermeer – Woensdagmiddag 16 juni werden de hulpdiensten groots gealarmeerd na een melding van persoon te water in de Zoetermeerse plas de Noord Aa.

Nu lijkt dat niet heel bijzonder tijdens deze warme dagen, maar er werd een melding gedaan dat er een persoon in problemen was. De hulpdiensten waaronder de brandweer en meerdere ambulances rukten uit evenals de reddingsbrigade van het strand.

Gelukkig bleek al snel dat het loos alarm was, waarop de hulpdiensten werden afbesteld.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten