Zoetermeer – Zaterdagavond werd de brandweer gealarmeerd voor een vreemde lucht in een woning aan het  Wingerdpark in Zoetermeer.

De bewoner belde de brandweer nadat er al een langere tijd een vreemde lucht werd geroken nabij de woning. De brandweer is met spoed ter plaatse gekomen en heeft diverse metingen verricht in en om de woning.

De meters van de brandweer sloegen niet aan op een gaslucht, ook metingen voor andere stoffen gaven geen kick. Hierop is na overleg besloten de woning te ventileren. Er is aangeraden opnieuw aan de alarmbellen te trekken als de vreemde lucht niet afneemt of erger wordt.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten