Zoetermeer – Zondagavond 27 juni is de politie met meerdere eenheden aanwezig aan de Hazelaarzoom / Laurierzoom in Zoetermeer.

Na een melding op 27 juni rond 22:20 uur dat er op de Laurierzoom iemand met een vuurwapen een woning binnen zou zijn gegaan, troffen agenten in de woning een in werking zijnde hennepkwekerij aan. Er werden drie verdachten aangehouden.

Vanwege de melding over een vuurwapen gingen agenten met kogelwerende vesten aan de woning binnen. In de woning bleken drie volwassenen en een kind aanwezig. Omdat in de woning een hennepkwekerij en twee (nep)wapens werden aangetroffen, werden de drie aanwezige volwassenen aangehouden. Een familielid kwam naar de woning om het kind en de aanwezige honden op te vangen.

De drie verdachten, een 47 jarige vrouw uit Zoetermeer en twee mannen van 23 en 45 jaar oud, zijn ingesloten voor verhoor.

De recherche onderzoekt de zaak.

 

Dit item is tot stand gekomen dankzij meerdere tips via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Zoetermeer.