Zoetermeer – Woensdagmiddag 30 juni moest de brandweer uitrukken voor een melding van een gebouwbrand aan de Maasstroom.

Omstreeks 15:00 uur werd de brandweer gealarmeerd waarna meerdere eenheden met spoed ter plaatse kwamen. Eenmaal ter plaatse betrof het een zogeheten ‘pannetje op het vuur’, een pannetje dat droog staat te koken op het vuur.

De brand was gelukkig snel onder controle waarna de woning is geventileerd. Er raakte niemand gewond.

Stichting Salvage komt ter plaatse om de schade af te wikkelen met de bewoners.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten