Zoetermeer – Vrijdagavond 2 juli werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een brand aan de Philipsstraat in Zoetermeer. 

Omstreeks 18:00 uurwerden de hulpdiensten gealarmeerd voor een brand aan de Philipsstraat in Zoetermeer. Ter plaatse bleek er een stuk  stapelhout in brand stond in een bedrijfspand. De brandweer had de brand snel onder controle en kon al snel retour naar de kazerne.

Over de oorzaak van de brand is niets bekend. Er raakte niemand gewond.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten