Zoetermeer – Donderdagmiddag 1 juli is er een dame op een brommer gewond geraakt na een botsing met een personenauto op de Toneellaan in Zoetermeer.

Omstreeks 13:30 uur kwamen een personenauto en een brommer met elkaar in botsing nabij de rotonde aan de Toneellaan. Het ongeval vond plaats op het fietspad nabij de rotonde van de Toneellaan. De bestuurster van de brommer is behandeld door het ambulancepersoneel, waarna zij zonder spoed is vervoerd naar het ziekenhuis.

De Toneellaan is gedeeltelijk afgesloten voor verkeer. Het verkeer kan nog wel richting het ziekenhuis maar niet richting de rotonde.

Beide voertuigen liepen lichte schade op.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten