Zoetermeer – In de nacht van maandag op dinsdag 6 juli heeft er een steekincident plaatsgevonden aan de Voorweg in Zoetermeer.

Iets voor 02:00 uur heeft er een steekincident plaatsgevonden aan de Voorweg in Zoetermeer,  de hulpdiensten waaronder het Mobiel Medisch Team zijn uitgerukt. Het MMT kwam met de traumahelikopter ter plaatse en is nabij de rotonde van het Prinses Maximaplein geland. De arts en verpleegkundige van het MMT zijn hierna naar het incident vervoerd door de politie.

Er is één persoon met verwondingen behandeld met ondersteuning van het MMT, hierna is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.​ Het voltallige team van het MMT is weer retour gegaan naar Rotterdam The Hague Airport.

Voor zover bekend is het steek-voorwerp niet gevonden, de politie is in de omgeving een zoekactie gestart. Of er iemand is aangehouden is ons niet bekend.

De politie doet onderzoek naar het incident.

UPDATE 14:00 uur:

Het 18-jarige slachtoffer uit Zoetermeer zou door jongens van 17 jaar zijn beroofd waarna hij is neergestoken. Agenten hebben in de omgeving van de Voorweg onderzoek gedaan, tijdens het onderzoek werden op het Zalkerbos twee 17-jarigen aangetroffen. Zij zijn direct aangehouden. De twee 17-jarigen komen eveneens uit Zoetermeer.