Zoetermeer – Vrijdagmiddag 16 juli kwamen twee personenauto’s met elkaar in botsing op de afrit van de A12 bij afslag Centrum in Zoetermeer.

Omstreeks 17:00 uur vond er op de afrit een kop-staart botsing plaats tussen twee voertuigen. Na de botsing ging het achterste voertuig er direct vandoor. De automobiliste die achter bleef raakte gewond, zij is behandeld door het ambulancepersoneel waarna zij is vervoerd naar het ziekenhuis.

Enkele getuigen hadden het zien gebeuren en hebben ter plaatse een verklaring afgegeven aan de politie. Het voertuig van het slachtoffer heeft redelijk zichtbare schade opgelopen, de trekhaak is flink verbogen. De wagen is door een bergingsbedrijf meegenomen.

Vanwege het ongeval ontstond er een flinke vertraging op de afrit, ten tijde van het incident was er èèn rijstrook voor linksaf afgesloten. De politie doet nader onderzoek naar het ongeval.

 

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de balk te klikken.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten