Zoetermeer – Vrijdagmiddag 16 juli kwamen twee personenauto’s met elkaar in botsing op de afrit van de A12 bij afslag Centrum in Zoetermeer.

Omstreeks 17:00 uur vond er op de afrit een kop-staart botsing plaats tussen twee voertuigen. Na de botsing ging het achterste voertuig er direct vandoor. De automobiliste die achter bleef raakte gewond, zij is behandeld door het ambulancepersoneel waarna zij is vervoerd naar het ziekenhuis.

Enkele getuigen hadden het zien gebeuren en hebben ter plaatse een verklaring afgegeven aan de politie. Het voertuig van het slachtoffer heeft redelijk zichtbare schade opgelopen, de trekhaak is flink verbogen. De wagen is door een bergingsbedrijf meegenomen.

Vanwege het ongeval ontstond er een flinke vertraging op de afrit, ten tijde van het incident was er èèn rijstrook voor linksaf afgesloten. De politie doet nader onderzoek naar het ongeval.