Zoetermeer – Vrijdagavond 16 juli werden twee personen onwel bij een testlocatie van SpeedCovidtest aan de Edisonstraat in Zoetermeer.

Een medische situatie bij SpeedCovidTest aan de Edisonstraat in Zoetermeer. Er werd eerst èèn persoon onwel, deze kreeg naar verluidt een epileptische aanval. Toen een ambulance werd gebeld meldde zich nog een persoon die zich niet goed voelde. Uiteindelijk kwamen twee ambulances uit Den Haag met spoed ter plaatse.

Beide personen zijn behandeld waarna zij uiteindelijk zonder spoed naar het ziekenhuis zijn vervoerd.

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten