Zoetermeer – Woendagmiddag is er een flinke schade ontstaan na een aanrijding op de Danny Kayelaan in Zoetermeer.

Omstreeks 14:35 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval, ter plaatse bleek dat er een botsing heeft plaatsgevonden op de kruising van de Mahatma Gandhisingel met de Danny Kayelaan. Hier kwamen twee personenauto’s met elkaar in botsing, hierbij werden ook een lantaarnpaal en een verkeerspaal geramd.

Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt, behalve een lantaarnpaal en een verkeerspaal. Beide staan door het ongeval scheef. Er is bij beide bestuurders een blaastest afgenomen. De bestuurder van het blauwe voertuig is na afname van de blaastest meegenomen naar het politiebureau.

Beide voertuigen liepen forse schade op, op locatie zijn de schadeformulieren ingevuld en de gemeente wordt ingeseind voor de verkeerspalen. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om de voertuigen te bergen. De Danny Kayelaan is door het ongeval afgesloten voor verkeer.

UPDATE 16:00 uur:

Later tijdens de bergingswerkzaamheden werd alsnog een ambulance gealarmeerd naar dit incident. Naar verluidt is er alsnog één persoon, zonder spoed, naar het ziekenhuis vervoerd.