Zondagmiddag 19 september werden de hulpdiensten groots gealarmeerd voor een medisch incident op het fietspad aan de Godfried Bomanspad in Zoetermeer.

Zondagmiddag heeft er uren lang onderzoek plaatsgevonden op het fietspad aan de Godfried Bomanspad in de wijk Buytenwegh, hier werd rond twaalf uur ’s middags een lichaam aangetroffen. De hulpdiensten die werden gealarmeerd hebben nog geprobeerd te reanimeren, maar tevergeefs. De politie heeft hierna een PD (Plaats Delict) gemaakt en heeft uren lang onderzoek gedaan. “Er is inderdaad een stoffelijk overschot aangetroffen, na onderzoek
bleek van een misdrijf geen sprake” laat een woordvoerder desgevraagd aan de redactie weten.

Naar verluidt zou het gaan om een oudere man, de leeftijd is niet bekend.

Zwaargewonde 47-jarige man

Vorige week werd er in de nacht van woensdag op donderdag 16 september in de buurt ook een man aangetroffen, deze bleek zwaargewond te zijn geraakt en overleed later in het ziekenhuis. Wat hier precies is gebeurt is nog onduidelijk, de politie roept op om getuigen zich te melden.

Heeft u informatie?

Bel dan met 0800-6070. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.