Dinsdagochtend 21 september vond er een aanrijding plaats tussen een vrachtwagen en een personenauto op de Prismalaan-West in Bleiswijk.

Omstreeks 09:30 uur kwam een vrachtwagen in botsing met een personenauto welke op dat moment aan het inparkeren was, door het ongeval raakte de personenauto een andere geparkeerde witte personenauto. Zowel de vrachtwagen als de twee personenauto’s liepen schade op.

Ter plaatse zijn er enkele personen onderzocht door het ambulancepersoneel, maar er hoefde niemand vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

Dit item is tot stand gekomen dankzij meerdere tips via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 010-2105003. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Zoetermeer.

Foto’s: Ingezonden via de WhatsApp Tiplijn