Vrijdagmiddag is er een kindje vast komen te zitten in een ondergrondse container aan de Dr. J.W. Paltelaan in Zoetermeer. 

De hulpdiensten werden omstreeks 15:00 uur groots gealarmeerd nadat er een melding binnen kwam dat een kindje in een ondergrondse container vast zat. Een man die het kindje te hulp wilde schieten kwam daarna zelf ook klem te zitten.

Om het jongetje te kunnen bevrijden werd eerst de man uit de container gehaald, hiervoor werd de container aan de achterzijde open gemaakt om bij de man te kunnen komen. Nadat de man was bevrijd is een brandweerman de container in gegaan, deze kon het kindje er uit halen. Het kleine jongetje is herenigd met zijn moeder waarna hij met moeder in de ambulance is nagekeken. Voor verdere controle is het kindje naar het ziekenhuis vervoerd.

Hoe het kind in de container terecht is gekomen is niet bekend.