Dinsdagavond was het weer raak op de Europaweg, ditmaal vond er een kop-staart aanrijding plaats.

Omstreeks 17:15 uur vond de kop-staart aanrijding plaats in de tunnelbak stad-uit richting de Australiëweg. Een achteropkomend voertuig botste op een bijna stilstaand voertuig die daarna zachtjes een voorganger aantikte.

De politie, brandweer en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. De brandweer heeft hand- en spandiensten verleend. Een oudere dame, die in het achterste voertuig zat, is nagekeken door het ambulancepersoneel. Zij hoefde gelukkig niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden.

Als gevolg van het ongeval is er een flinke schade ontstaan. Twee bergingsvoertuigen kwamen ter plaatse om de beschadigde auto’s mee te nemen.

Vanwege het ongeval was er enige tijd een flinke filevorming.