Op woensdagavond 3 november rond 19.45 uur vond er een overval plaats op de supermarkt welke is gelegen aan de Petuniatuin in Zoetermeer. 

Deze man liep naar de servicebalie waar hij zijn mobiele telefoon liet zien aan een medewerkster. In het scherm stond de tekst: ‘Dit is een overval. Ik heb een pistool bij me. Ik wil dat je ongemerkt geld in mijn tas stopt’. De medewerkster schrok enorm en zag geen andere mogelijkheid dan mee te werken. Na de overval liep de overvaller weg.

Vragen

Herkent u de verdachte of heeft u andere informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Voor een vertrouwelijk gesprek kunt u contact opnemen met het Team Criminele Inlichtingen  06- 57876279.

Persbericht, Politie.nl