Vanmiddag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de oversteekplaats ter hoogte van de Ruimtebaan in Zoetermeer.

Ter plaatse bleek een automobilist een fietser te hebben aangereden en na het voorval doorgereden te zijn. De fietser was bijna overgestoken en werd vol in zijn achterwiel geraakt, kwam hierdoor hard ten val en liep een forse hoofdwond op.

De fietser is door het ambulancepersoneel behandeld, en wordt voor verder onderzoek vervoerd naar het ziekenhuis.

Team verkeer van de politie is nog even ter plaatse geweest, maar omdat er weinig aanknopingspunten zijn komt er geen onderzoek.

Wel is de politie naar aanleiding van getuigenissen op zoek naar een: een blauwe BMW M3 CS, kleur Frozen dark, met schade aan de rechter voorbumper. Mocht u het voertuig hebben gezien of anderszins informatie hebben dan kunt u contact opnemen met de politie: 0900 – 8844

 

UPDATE :

De politie meldt via social media dat de bestuurder van de blauwe BMW M3 zich heeft gemeld. De verdachte zal hoogstwaarschijnlijk aangehouden worden vanwege het verlaten van een plaats ongeval en het achterlaten van een persoon in hulpeloze toestand.