Vanmiddag hield de politie een grote zoekactie in en rond de leegstaande panden aan de Boerhaavelaan.

De politiehelikopter heeft gedurende de zoekactie meegekeken vanuit de lucht. In één van de panden (die gerenoveerd worden) is de politie langdurig bezig geweest met zoeken. Voor de bouwhekken is een tas met gereedschap aangetroffen, deze heeft de politie meegenomen.

De hondenbrigade is inmiddels ook ter plaatse. De bouwvaklui zijn om 16:30 uur vertrokken uit het pand, en vlak daarna kwam de politie in actie nadat er in of rond het pand verdachte personen werden gezien.

Er zijn meerdere containers opengebroken in het pand, waaruit goederen zijn meegenomen, wat exact is ons onbekend. Voor zover bekend zijn er geen aanhoudingen verricht.

Aanhoudingen na koperdiefstal

Enkele dagen eerder zijn er door de politie drie mannen aangehouden, zij werden betrapt op het stelen van koper in een van de leegstaande panden.

Lees meer op, Politie.nl

 

Dit item is tot stand gekomen dankzij meerdere tips via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Zoetermeer.