Vanmiddag werden de hulpdiensten waaronder de traumahelikopter gealarmeerd voor een medische noodsituatie bij de priklocatie van de GGD aan de Boerhaavelaan.

Twee ambulances en het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Amsterdam kwamen ter plaatse. Het slachtoffer is door het medische personeel behandeld waarna hij of zij met spoed naar het ziekenhuis in Den Haag is vervoerd.

De arts van het MMT is hierbij meegereden, waarna de arts weer met de helikopter werd opgehaald.

Wat er precies is voorgevallen is niet bekend.

Update GGD Haaglanden

De GGD schrijft op haar Facebook: “Na het verlaten van de GGD vaccinatie locatie in Zoetermeer is vanmiddag een 86-jarige man ten val gekomen. De bezoeker verliet de vaccinatie-locatie na de 15 minuten wachttijd. Na het verlaten van het pand is hij met zijn rollator van een stoep gevallen. De arts van de GGD heeft in eerste instantie eerste hulp geboden en de ambulance gebeld. Het ambulancepersoneel heeft ter plekke een traumahelikopter ingeschakeld. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het Westeinde Ziekenhuis gebracht.”