Vrijdagochtend werden de hulpdiensten met spoed gealarmeerd vanwege een ongeval op de kruising van de Prismalaan-Oost en de Dwarslaan in Bleiswijk.

Ter plaatste bleek het te gaan om een aanrijding tussen een fietsster en een personenauto. De bestuurster van de personenauto kwam vanuit de Dwarslaan de Prismalaan oprijden en heeft hierbij de fietsster geschept. De fietsster reed in dit geval op een elektrische fiets, waarschijnlijk heeft de bestuurster de snelheid van de fietsster verkeerd ingeschat.

Het ambulancepersoneel ontfermde zich over de fietsster, en heeft haar behandeld. De fietsster wordt zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd voor verder onderzoek.

Het verkeer is ten tijde van het incident over één baan geleid. De schade door het ongeval is aanzienlijk, de personenauto zal door een bergingsbedrijf worden opgehaald. De fiets was al opgehaald door familieleden of vrienden van de fietsster, terwijl team verkeer nog onderweg was om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval.