Vrijdagavond heeft er een fikse aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. Hierbij is één van de personenauto’s op zijn kop tot stilstand gekomen.

Twee ambulances, de politie en brandweer kwamen ter plaatse. De brandweer heeft enkele hand- en spandiensten verleend waarna zij weer retour kazerne konden.

Het ongeval vond plaats op de kruising Nederlandlaan met de Europaweg. Beide bestuurders zijn behandeld door het ambulancepersoneel, waarna zij naar het ziekenhuis zijn vervoerd. Een van de slachtoffers is na een blaastest door de politie aangehouden.

Hoe het ongeval precies kon plaatsvinden is nog onduidelijk. Medewerkers van FO verkeer (voorheen VOA) komen ter plaatse om onderzoek te doen. De Europaweg is vanaf de kruising in de richting van de tunnel en de Aziëweg afgesloten voor verkeer.