Woensdagmiddag vond er in een RandstadRail in Zoetermeer een vechtpartij plaats nadat een jongedame een sigaret had aangestoken in het voertuig in bijzijn van kinderen.

Een moeder met enkele kinderen zat in het RandstadRail voertuig toen de moeder opmerkte dat een jongedame een sigaret had aangestoken. De moeder zei hier iets van, maar dit liep al snel uit in een handgemeen. Enkele omstanders hebben geprobeerd de situatie te sussen maar een andere reiziger, een bekende van de jongedame, bemoeide zich ermee waarna er rake klappen vielen.

Bij de halte Palenstein stond inmiddels de ingeseinde politie klaar, zij wisten al snel de jongeman aan te houden. De moeder liep enkele verwondingen op door de vechtpartij. De kinderen bleven, ondanks de schrik, gelukkig ongedeerd.

Dit alles gebeurde tussen twee haltes in de RandstadRail, de moeder en de kinderen stapten in bij halte Oosterheem, bij halte Palenstein kwam de vechtpartij tot zijn einde.

De politie heeft van meerdere getuigen een verklaring opgenomen en doet verder onderzoek naar het incident.

 

Dit item is tot stand gekomen dankzij meerdere tips via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Zoetermeer.