Donderdagavond tijdens een schoolfeest in het Oranje Nassau College aan de Parkdreef, waarbij circa 450 leerlingen aanwezig waren, zijn een aantal ongenode gasten de school binnengedrongen.

De ongenode jongeren gedroegen zich vervelend, verstoorden het feest, en weigerden te vertrekken. Hierop heeft een docent de politie gebeld. Er kwamen meerdere eenheden ter plaatse. Meerdere personen werden uit de school gehaald, hoeveel precies is niet bekend. Enkele van de ongenode gasten bevonden zich niet meer in de ruimtes waar het feest plaatsvond en hadden zich door het gebouw verspreid.

Nadat de gegevens van de ongenode jongeren waren genoteerd zijn zij gevorderd om te vertrekken. Omdat de jongeren in de wijk Seghwaert rond bleven hangen bleef het lang onrustig. Voor zover bekend is er één persoon buiten de school aangehouden. Of er meer aanhoudingen zijn verricht is niet bekend.

 

Dit item is tot stand gekomen dankzij meerdere tips via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 010-2105003. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Zoetermeer.