Zondagavond werden de hulpdiensten omstreeks 21:25 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Osylaan in Zoetermeer, hierbij raakten twee personen gewond.

Twee ambulances, de politie en het Mobiel Medisch Team kwamen ter plaatse. Er heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen een motorrijder en een fietsster. De fietsster en de motorrijder kwamen uit dezelfde richting en zijn van elkaar geschrokken, dit zou zijn gekomen doordat de motorrijder gas gaf. Hierbij zijn ze beiden uitgeweken, waardoor de fietsster is gevallen en de motorrijder tegen een paal tot stilstand is gekomen. De motor is nog een paar meter verder gegleden. Beide personen zijn naar het ziekenhuis vervoerd. Of de twee elkaar daadwerkelijk hebben geraakt is niet bekend.

Het MMT is geland nabij het Prinses Maximaplein / Oostweg en is door de politie naar het incident gebracht. De FO-verkeer is ter plaatse om onderzoek te doen naar het ongeval, de Osylaan is gedurende het onderzoek langere tijd afgesloten.

De motor is door een bergingsvoertuig van de Politie meegenomen.