Zondagavond is er een personenauto volledig uitgebrand op de Buytenparklaan in Zoetermeer. 

De bestuurder reed omstreeks 18:05 uur in zijn voertuig op de Zoetermeerse Rijweg toen er rook onder de motorkap vandaan kwam, hierop besloot de man een veilige plek te zoeken. Op een parkeerplaats aan de  Buytenparklaan kon hij zijn wagen veilig stil zetten en heeft daar meteen de brandweer gebeld.

Bij aankomst van de brandweer kwamen de vlammen al uit het voertuig, ondanks de snelle inzet kon de brandweer niet voorkomen dat het voertuig volledig uitbrandde. Er raakte niemand gewond.

Hoe de brand is ontstaan is niet bekend, mogelijk gaat het om een kortsluiting. Bergingsbedrijf Vreugdenhil is ter plaatse gekomen om het voertuig te bergen. Bij de brand vielen er veel brandresten van het voertuig op de straat, dit zal door de gemeente opgeruimd worden.