Donderdagavond kwamen meerdere eenheden van de politie ter plaatse aan de Van Leeuwenhoeklaan in Zoetermeer na een melding van een vechtpartij.

Na een melding van een vechtpartij kwamen minstens 6 politie eenheden naar de flat aan de Van Leeuwenhoeklaan. Of er daadwerkelijk een vechtpartij heeft plaatsgevonden, en tussen hoeveel personen, is niet duidelijk. Doordat het ten tijde van het incident erg onrustig was en er een samenscholingsverbod geldt heeft de politie de aanwezigen meerdere keren gemaand om het gebied te verlaten.

Omdat niet iedereen hier gehoor aan gaf heeft de politie uiteindelijk drie aanhoudingen verricht. Deze personen zijn meegenomen naar het politiebureau. “Zij zijn inmiddels weer heengezonden”, laat een woordvoerder van de politie weten. In de flat was de politie op zoek naar één of meerdere personen, naar verluidt zouden deze de politie hebben uitgescholden.

Of deze ook zijn aangetroffen is niet bekend.

 

Dit item is tot stand gekomen dankzij meerdere tips via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 010-2105003. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Zoetermeer.

 

 

 

 

 

IMG_9848

IMG_9980

IMG_0002

IMG_9867

IMG_9873

IMG_9844