Vrijdagmiddag ontving de politie een melding over een verwarde man met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp in de wijk Seghwaert in Zoetermeer. 

De politie kwam snel in actie nadat er een melding binnen kwam over een verwarde man met mogelijk een vuurwapen. De politie kwam met meerdere eenheden in kogel- en steekwerende vesten ter plaatse. Ook een politiehelikopter die in de buurt vloog heeft korte tijd vanuit de lucht geassisteerd.

“Eenmaal ter plaatse bleek het te gaan om een man die bij ons bekend is met verward gedrag, hij bleek geen wapen bij zich te hebben”, laat een woordvoerder desgevraagd weten.

De bekende man is door de politie weggestuurd.

 

Dit item is tot stand gekomen dankzij tips via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 010-2105003. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Zoetermeer.